vizija in poslanstvo podjetja


Vizija podjetja je jasna in usmerjena v razvoj. Na slovenskem trgu želimo ostati eden vodilnih proizvajalcev za sestavo nizkonapetostnih stikalnih in krmilnih naprav, s prepoznavnostjo na področju kovinskopredelovalnih tehnologij pa postati osrednji ponudnik. Z obema dejavnostma želimo zadovoljiti zahtevne kupce tudi na mednarodnem trgu in s tem usmeriti prodajo v izvoz.


Naše poslanstvo je razvoj in izdelava kvalitetnih izdelkov za razvod, merjenje in kompenzacijo električne energije, varovanje električne opreme pred okvarami ter tehnična podpora, projektiranje in svetovanje. Ponašamo se z dolgoletnimi izkušnjami pri inženiringu storitev vodenja kompleksnih projektov na področju nizkonapetostne energije v procesni industriji. S kvalitetnim tehnološkim parkom in ponudbo celostnih rešitev ustvarjamo močan potencial na področju kovinsko predelovalne tehnologije.
 
Družba ima vpeljan sistem vodenja kakovosti, s čimer dosegamo konkurenčnost na tržišču. S kvaliteto izdelkov, konkurenčnimi cenami, ugodnimi plačilnimi in dobavnimi pogoji, močno tehnično podporo, stalnimi izboljšavami ter najvišjo kakovostjo materialov upravičujemo pričakovanja odjemalcev na domačem in mednarodnem trgu.
 

 

Stopite v stik z nami

 
ELPRO KRIŽNIČ, d.o.o.
Tomažičeva ulica 18
2310 Slovenska Bistrica
T: +386 2 292 80 00

EK | ELECTRIC
electric@e-k.si

EK | METAL
metal@e-k.si
Z obiskom in nadaljnim brskanjem po spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov.